Menu
Klantenservice
0348-42 03 69
0 artikelen - € 0,00
Sluiten

Levertijden

Leveren

Indien het voorraad artikelen betreft streven wij erna dit de volgende dag te verzenden. Bij een langere levertijd krijgt u bericht over de geschatte levertijd. Na het ingeven van uw maat of aantal ziet u ook meteen of het product direct leverbaar is.

U krijgt automatisch een e-mail op het moment dat het pakket bij ons verzonden wordt.

Het kan voorkomen dat niet alle producten van uw bestelling tegelijkertijd op voorraad zijn. Wij zullen dit dan in delen versturen indien noodzakelijk.

Al onze pakketten worden verzonden via de pakketdienst van TNT Post. Helaas kunnen wij bij TNT Post geen precieze aflevertijden e.d. aangeven. Uw pakket kan dus de gehele dag aangeboden worden.

Al onze pakketten worden tweemaal bij u aan de deur aangeboden door TNT.

Komt de postbode op maandag bij u aan huis, maar u bent niet thuis, dan wordt het pakket de volgende dag, op dinsdag, nogmaals aangeboden. Bent u na de tweede keer wederom niet thuis, dan zal de postbode een afhaalbriefje door de brievenbus doen en kunt u uw pakket ophalen op het dichtstbijzijnde postkantoor. Hier zal het drie weken voor u blijven liggen, voordat het retour afzender wordt gestuurd.

De zendingen worden van maandag t/m zaterdag aangeboden.

Indien u wilt dat het pakket op een ander adres afgegeven wordt dan het factuuradres, dan kunt u dit aangeven tijdens het plaatsen van uw bestelling.

Als u liever niet wilt dat uw packet afgeleverd wordt bij de buren, indien u niet thuis bent, wilt u dit dan aangeven tijdens het bestelproces.

USP's van Go Sport Openingstijden Go Sport Producten retourneren